Taide: Cd:t, soittimet, maalaukset, printit yms.

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tervetuloa musiikin ja muun taiteen osastollemme. Täältä löydät kuvat valikoimissamme olevista tiibetiläisistä kulhoista, cd-levyistä ja erilaisista taideteoksista.

Tilaa tuotteita sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät alta tai muilta sivuilta.

TILAUS- JA PALAUTELOMAKE

Voit tilata myös lomakkeella, johon syötät yhteystietosi ja muut tarvittavat tiedot sekä tilauksesi. Lomake avautuu eri ikkunaan, joten voit selata nettikaupan sivuja alkuperäisessä ikkunassa. Aina kun löydät haluamasi tuotteen niin voit kopioida sen nimen ja liimata lomakkeen tilauskenttään. Kun olet valmis niin käyt vain painamassa lomakkeen lähetä nappulaa ja tilaus lähtee meille. Mikäli emme kohtuullisen ajan kuluessa reagoi niin ota yhteyttä tavallisella sähköpostilla, sillä lomaketiedot saattavat hävitä välillä matkalla. Voit myös halutessasi lähettää sivukohtaisesti tilauksesi lomakkeella, jolloin saamme sinulta useita tilausviestejä. Ynnäämme viesteistä tilauksesi ja käsittelemme kaikki tilaamasi tuotteet yhtenä tilauksena. Lomakkeella voi lähettää myös palautetta meille halutessasi.

Tästä lomakkeeseen!

Alla olevasta kuvasta klikkaamalla pääset suoraan Nettikaupan aloitussivulle!

Kalevan Tähti nettikauppa

Tilaa myös ihana lahja ystävälle: lahjakortti nettikauppaan tai hoitoihin.

Cd -levyt

Hoito- ja Rentoutusmusiikki

Etninen- ja intiaanimusiikki

Muu musiikki

Soittimet

Tiibetiläiset kulhot ja muut soittimet

Muu taide

Maalaukset

Pirjo Railan printit

Kaisu Vastelan valokuvat

Hoito- ja rentoutusmusiikki

Tässä alla sellaista musiikkia, joka on hyvää käytettäväksi hoitojen aikana tai meditaatiohetkinä. Reikilevyt ovat erityisesti suunniteltu reikihoitoa varten, mutta ne sopivat muuhunkin käyttöön. TARJOUS: ULKOMAINEN MUSIIKKI; KAKSI KAPPALETTA Á 20 EUROA, KOLME KAPPALETTA Á 19 EUROA, NELJÄ TAI ENEMMÄN KAPPALETTA Á 18 EUROA; LISÄKSI POSTIKULUT (tarjous voimassa 30.6.2013 asti)

Journey to AtlantisDolphin ascension

KEVIN KENDLE & LLEWELLYN: JOURNEY TO ATLANTIS

Suositut artistit Kevin Kendle ja Llewellyn laittavat tällä levyllä hynttyyt yhteen ja tuottavat jännittävän koosteen, jossa yhdistyvät mysteerit ja legendat Atlantikselta. Kuuntelija viedään vedenpinnan alaiselle matkalle etsimään Atlantiksen romantiikkaa ja kadonnutta kaupunkia. Erinomaiset esitykset mukaanlukien vedenneitomaisen Julianan tekevät tästä välttämättömän levyn kaikille todellisen inspiroivan musiikin ystäville. Paradise Music. Hinta 21 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

STEPHEN PAGE: DOLPHIN ASCENSION

Tämä on kohottava albumi, joka on tehty keyboardilla ja lyömäsoittimilla. Hypnoottiset rytmit, kauniit melodiat ja sydäntä sulattavat yhdistelmät ovat tehneet tästä albumista hyvin suositun kuuntelijoiden sekä hoitajien joukossa. Tilattavissa. The Aquavision Music Collection. Hinta 22 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Inspirational JourneySpiritual Oasis

STEPHEN PAGE & BELLAMY: INSPIRATIONAL JOURNEYS. VOL 1

Tämä on ensimmäinen sarjassa ohjattuja meditaatio-cd:itä. CD1:ssä kaksi ohjattua meditaatiota herkällä taustamusiikilla. Kesto noin 30 minuuttia erikseen. CD2:ssa vain musiikkia meditaatioista ja se on täydellinen ihmisille, jotka etsivät syvää seesteistä ja rentouttavaa kokemusta. The Aquavision Music Collection. Hinta 22 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

STEPHEN PAGE & RICHARD CHURCHYARD: SPIRITUAL OASIS

Tämä on Pagen ja Churchyardin yhteistyötä. Siinä on kauniisti rentouttava keyboard täydennettynä Richardin kitaransoitolla. Lopputulos on albumi, joka on täydellinen terapeuteille ja ihmisille jotka etsivät rentoutumista. The Aquavision Music Collection. Hinta 22 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Healing ShoresSecret Woodland

STEVE TRAVIS: HEALING SHORES

Steve Travis tutkii musikaalisten lahjojensa toista puolta tällä albumilla, joka on sekä viilentävä että kohottava. Etenevät musiikkiteemat saavat aikaan seesteisiä kuvia merestä, joka auttaa sinua tyyntymään ja rentoutumaan. Meren todelliset äänet on yhdistetty kitaran, harpun ja keyboardin soittoon viedäkseen sinut parantavalle matkalle tyyniin vesiin pitkin kaunista ja inspiroivaa rantaviivaa. The Aquavision Music Collection. Hinta 22 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

SIMON CUNLIFFE: SECRET WOODLAND

Jossain maaseudulla on salainen metsäsi; maaginen ja mystinen paikka. Tämä on upeasti inspiroiva musiikkimatka, missä kukin raita tuo esille erilaisen aspektin uniesi metsässä kävelemisestä. Simonin musiikki pureutuu tämän kauniin paikan olemukseen ja kukin raita vie sinut syvemmälle sen sydämeen. Täällä voit tutkia ja nauttia sen sisäisistä salaisuuksista samalla kun musiikki pyyhkii ylitsesi lopulta jättäen sinut tuntemaan kohonneelta ja raikastuneelta. The Aquavision Music Collection. Hinta 22 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Magical Relaxation

FRIDRIK KARLSSON: MAGICAL RELAXATION

Stressi on haitallista sekä fyysisesti että henkisesti. Musiikki tällä cd:llä on tehty kiihdyttämään täydellisen rentoutumisen prosessia. The Feel Good Music Collection. Hinta 22 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

iChill Gaia

FRIDRIK KARLSSON: iCHILL GAIA

ichill Collection: iChill Gaia, iChill Reiki ja iChill Smooth, on mahtavan viileä kokoelma elämäntyylimusiikkia viileyden mestarilta: Fridrik Karlssonilta. IChill -kokoelma sisältää muutamia parhaita chillauskappaleita, joita olemme kuulleet. iChill Collection. Hinta 22 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

iChill Reiki

FRIDRIK KARLSSON: iCHILL REIKI

ichill Collection: iChill Gaia, iChill Reiki ja iChill Smooth, on mahtavan viileä kokoelma elämäntyylimusiikkia viileyden mestarilta: Fridrik Karlssonilta. IChill -kokoelma sisältää muutamia parhaita chillauskappaleita, joita olemme kuulleet. iChill Collection. Hinta 22 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Groundswell

ROBIN DEWAN: GROUNDSWELL

Robin tekee hienoa didgeridoo musiikkia. Nyt kannattaa tutustua tähän Suomessa asuvaan soittoniekkaan. Kyseessä on pikkulevy, jossa on neljä upeata didgeridookappaletta. Dreamscape Productions. Hinta 7 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Etninen-ja intiaanimusiikki

Looking Coyote: Great Spirit Told Me

MICHAEL LOOKING COYOTE: GREAT SPIRIT TOLD ME

Michael Looking Coyote vie kuulijan meditatiiviselle matkalle Amerikan intiaanien ajattoman henkisyyden maisemiin. Hänen rentouttavat ja inspiroivat sanansa antavat uutta näkökulmaa siihen, kuinka voit löytää aitoa rauhaa elämääsi. Mukana musiikkia myyntimenestys -levyltä "Summoning the spirit". Paradise Music. Hinta 21 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Pimlett & Conway: Summoning the Spirit

WILL PIMLETT & CHRIS CONWAY: SUMMONING THE SPIRIT

Innostava kunnianosoitus Pohjois-Amerikan alkuperäisväestölle - Chris Conwayn henkiset äänimaisemat tarjoavat taustan Will Pimlettin traditionaalisille intiaanihuiluille sekä Michael Looking Coyoten ajattomalle viisaudelle. Paradise Music. Hinta 21 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Muu musiikki

U.T.T.U.: Starlight Origin

U.T.T.U: STARLIGHT ORIGIN

U.T.T.U.:n musiikki muodostuu progressiivisista, ambienteista ja Maailman musiikin elementeistä. Aavas on säveltäjä ja moni-instrumenttimies Naantalista ja U.T.T.U. hänen johtamansa kokoonpano. Aavas soittaa kitaraa, huilua, pillejä, syntetisaattoria ja etnistä perkussionia. Lauluosuuksissa on Luisa Dovalo. Muut bändin jäsenet ovat Ninni ja L. Jay. U.T.T.U. -bändi tunnetaan ainutlaatuisesta "Stellar Dream" saundityylistä. Starlight Origin projekti aloitettiin vuonna 2003. Musiikki levyllä on pääasiassa vuoden 2003 tuotantoa ja se on äänitetty 2004-6 U.T.T.U. Musiikki studiolla. Starlight Origin (A-puoli) esitettiin elävälle yleisölle Ensi-illassa 1.12.2006 Uittamon sisäuimalassa. Hinta 20 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

SOITTIMET

Tiibetiläiset kulhot ja muut soittimet

Nyt valikoimistamme löydät myös halutut tiibetiläiset soivat kulhot ja tingsha -kellot. Kauniisti soivat Tiibetiläiset kulhot löytyvät useassa eri koossa ja kolmella tekotyylillä. Tiibetiläisen kulhon lumoava sointi muuttaa äänivärähtelyitä puhdistaen energiakenttiä ympärillämme. Voit käyttää  kulhoa rentoutumiseen sekä tilojen puhdistumiseen tai vaikkapa hoitotilanteessa asiakkaasi auraa puhdistamaan. Kulhot ovat aina yksilöllisiä eikä kahta samanlaista kulhoa ole. Alla tiedot kulhoista mittoineen. Kulhon kuva saattaa esittää toista kulhoa. Tilatessasi kerro minkä mittainen kulho sinua kiinnostaa (suuaukon halkaisija, paino ja hinta). Tarjolla on käsin taottuja, muotilla valmistettuja ja tehdastekoisiakin löytyy. Huomaathan sen, että tiibetiläisten kulhojen hintaan vaikuttavat monet tekijät; mm. rahayksikköjen kurssivaihtelut, toimittaja jne. Niinpä jotkut kulhot voivat olla nyt vaikkapa pari euroa edullisempia kuin toiset samanlaiset kuin viikon päästä jne. Huomaathan myös, että kulhon lisäksi kannattaa tilata samaan postimaksuun muutakin - esim. tingshat, kiviä, koruja mahtuu helposti kulhon sisälle. Seuraavilta sivuilta löydät lisää musiikkiin liittyvää tuotetta. Kulhon mukana tulee puinen soittokeppi. Lisähintaan voit tilata samettisen soittokepin, joka toimii 18 cm:n käsintaotun ja ison tehdaskulhon kanssa. Kulhojen esittelyn kohdalla suuaukon halkaisija sekä paino (mitattu puisen soittokepin kanssa).
Tiibetiläinen kulho käsintaottu 10cmb

KÄSINTAOTTU TIIBETILÄINEN KULHO - PIKKUNEN. Varastossa 2 kappaletta: A) n. 10 cm, 312 g ja B) n. 10 cm, 237 g. Valmistettu käsin takomalla. Kulhossa luonnolliset taontajäljet, jotka vaikuttavat positiivisella tavalla sointiin. Soittokeppiä kannattaa tuunata parantaakseen äänen laatua (ideoita voi kysyä meiltäkin). Tämä pieni kulho ei ole kovin käytännöllinen isolle kouralle, vaan on soveltuva mieluummin pienelle sirolle kädelle. Nämä tuotteet ovat yksilöllisiä. Uppoudu Tiibetiläisten kulhojen lumoavaan sointimaailmaan ja anna hyvän olon levitä ympärillesi ääniaaltojen mukana. Puhdista omat ja olintilasi energiat äänellä. Mieti myös samettialustan hankkimista, joka antaa säilytykseen ja sisustuksellisuuteen oman energeettisen lisänsä. Soittokeppi sis. hintaan. Hinta 25,00 euroa(sisältää alvin, muttei toimituskuluja). EI VARASTOSSA, KYSY.

Tiibetiläinen kulho käsintaottu 12cm
KÄSINTAOTTU TIIBETILÄINEN KULHO - PIKKUJÄTTI. Varastossa 2 kappaletta: A) n. 11,5 cm, 447 g, B) n. 12 cm, 502 g. Valmistettu käsin takomalla. Kulhossa luonnolliset taontajäljet, jotka vaikuttavat positiivisella tavalla sointiin. Soittokeppiä kannattaa tuunata parantaakseen äänen laatua (ideoita voi kysyä meiltäkin). Tämä kulhokokoryhmä on jo aivan kelpo soittoväline vaativaankin käyttöön. Nämä tuotteet ovat yksilöllisiä. Uppoudu Tiibetiläisten kulhojen lumoavaan sointimaailmaan ja anna hyvän olon levitä ympärillesi ääniaaltojen mukana. Puhdista omat ja olintilasi energiat äänellä. Mieti myös samettialustan hankkimista, joka antaa säilytykseen ja sisustuksellisuuteen oman energeettisen lisänsä. Soittokeppi sis. hintaan. Hinta A ja B 55,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). EI VARASTOSSA, KYSY.
Tiibetiläinen kulho käsintaottu 13cm
KÄSINTAOTTU TIIBETILÄINEN KULHO - VAATIVALLE. Varastossa 1 kappale: n. 14 cm, 647 g. Valmistettu käsin takomalla. Kulhossa luonnolliset taontajäljet, jotka vaikuttavat positiivisella tavalla sointiin. Soittokeppiä kannattaa tuunata parantaakseen äänen laatua (ideoita voi kysyä meiltäkin). Tämä kulhokokoryhmä on haluttu soittoväline vaativaankin käyttöön. Nämä tuotteet ovat yksilöllisiä. Uppoudu Tiibetiläisten kulhojen lumoavaan sointimaailmaan ja anna hyvän olon levitä ympärillesi ääniaaltojen mukana. Puhdista omat ja olintilasi energiat äänellä. Mieti myös samettialustan hankkimista, joka antaa säilytykseen ja sisustuksellisuuteen oman energeettisen lisänsä. Soittokeppi sis. hintaan. Hinta ~65,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). Tuote on varastosta lopussa, mutta mikäli tarvitset moista niin voit kysellä meiltä. EI VARASTOSSA, KYSY.
Tiibetiläinen kulho käsintaottu 18cm
KÄSINTAOTTU TIIBETILÄINEN KULHO - HYVIN VAATIVALLE. Varastossa 1 kappale: n. 18 cm, 1015 g. Valmistettu käsin takomalla. Kulhossa luonnolliset taontajäljet, jotka vaikuttavat positiivisella tavalla sointiin. Soittokeppiä kannattaa tuunata parantaakseen äänen laatua (ideoita voi kysyä meiltäkin). Tämä kulho soi hyvin samettisoittokepillä. Tämä on käsintaottujen valikoimamme helmi. Nämä tuotteet ovat yksilöllisiä. Uppoudu Tiibetiläisten kulhojen lumoavaan sointimaailmaan ja anna hyvän olon levitä ympärillesi ääniaaltojen mukana. Puhdista omat ja olintilasi energiat äänellä. Samettialusta antaa säilytykseen ja sisustuksellisuuteen oman energeettisen lisänsä toimien toki pääasiassa soittoapuvälineenä. Pakettihinta 111,00 euroa (sisältää alvin, kulhon, puusoittokepin, samettisoittokepin, samettialustan ja toimituskulut Suomessa). EI VARASTOSSA, KYSY.
Tiibetiläinen kulho Ganesha 10cmb
MUOTTIINVALETTU TIIBETILÄINEN KULHO GANESHA. Varastossa 2 kappaletta: A) n. 10 cm (mitattu korkeimmalta kohdalta), 520 g ja B) n. 10 cm (mitattu korkeimmalta kohdalta), 537 g. Valmistettu muottiin valamalla. Sointi on melko korkea. Soittokeppiä kannattaa tuunata parantaakseen äänen laatua (ideoita voi kysyä meiltäkin). Hieno kulho, jossa norsujumala Ganeshan kuva sisällä, kyljessä sanskriittilaista tekstikuviointia. Nämä tuotteet ovat yksilöllisiä. Uppoudu Tiibetiläisten kulhojen lumoavaan sointimaailmaan ja anna hyvän olon levitä ympärillesi ääniaaltojen mukana. Puhdista omat ja olintilasi energiat äänellä. Mieti myös samettialustan hankkimista, joka antaa säilytykseen ja sisustuksellisuuteen oman energeettisen lisänsä. Soittokeppi sis. hintaan. Hinta 55,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). EI VARASTOSSA, KYSY.
Tiibetiläinen kulho tehdas 10cmTiibetiläinen kulho tehdas 12cmb
TEHDASVALMISTEINEN TIIBETILÄINEN KULHO - KESKIKOKOINEN JA ISO. Varastossa 3 kappaletta: A) n. 12 cm, 489 g, B) n. 12 cm, 495 g ja C) n. 17 cm, 1357 g. Valmistettu tehdasprosesseissa. Sointi on melko tasalaatuista kunkin kokoluokan sisällä. Ei rahisevia sivuääniä. Soittokeppiä kannattaa tuunata parantaakseen äänen laatua (ideoita voi kysyä meiltäkin). Varsinkin tämä iso kulho antaa mahtavan jämäkän äänen kun sitä soittaa samettisoittokepillä (saa meiltä lisähintaan). Joku soitteli tätä isompaa kulhoa lisäämällä siihen vettä. Jos sitä käyttää niin on varottava kuitenkin ruostumista eli kulho pitää suojata ja kuivata hyvin. Pikkukulhostakin ovat pitäneet, kun ovat etsineet varmatoimista ja helppoa soitinta. Uppoudu Tiibetiläisten kulhojen lumoavaan sointimaailmaan ja anna hyvän olon levitä ympärillesi ääniaaltojen mukana. Puhdista omat ja olintilasi energiat äänellä. Mieti myös samettialustan hankkimista, joka antaa säilytykseen ja sisustuksellisuuteen oman energeettisen lisänsä. Soittokeppi sis. hintaan. Hinta A ja B 39,00 euroa ja C 80,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). VARASTOSSA 1 KESKIKOKOINEN, KYSY ISOMPAA.
Tiibetiläinen kulho keskikokoinen samettialustaTiibetiläinen kulho iso samettialusta
TIIBETILÄISEN KULHON SAMETTIALUSTA - KESKIKOKOINEN JA ISO. Varastossa 5 kappaletta: A) 4 kpl tummansininen, keskikokoinen, B) 1 kpl viininpunainen, iso. Säilytä kulhosi kotisi koristeena upean samettisen arvokkaan alustan päällä, ja saat samalla loisteliaan sisustuselementin kotiisi. Pieniä alustoja on yhtä väriä tällä hetkellä. Isoja on vain viininpunainen. Iso alusta sopii 18 cm:n käsintaottuun kulhoon sekä isompaan tehdasmalliseen kulhoon. Pienempi soveltuu muille kulhoillemme, mutta pienimmän käsintaotun kulhon kanssa se saattaa olla iso. Hinta A 4,80 euroa ja B 7,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). EI VARASTOSSA, KYSY.
TIIBETILÄISEN KULHON SOITTOKEPIT - PUINEN NORMAALIKEPPI JA SAMETTIKEPPI. Varastostamme löytyy keppejä ja on mahdollista, että luovumme joistain myös erikseen ostettuna (en lupaa). Esimerkiksi tällä hetkellä varastossamme oleville isoille kulhoille löytyy samettisoittokeppi, mutta ei erikseen myyntiin. Puukeppejä saattaa olla 1-2 ylimääräistä. Soittokepeistä löytyy kuvat esim. isoimman käsintaotun kulhon kuvasta ylempää. Hinta perussoittokeppi 6,50 euroa ja samettinen 7,50 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). EI IRTOKAPPALEITA.
Tiibetiläinen tingsha -kello, symbolikuvioTiibetiläinen tingsha -kello, symbolikuvio b
TIIBETILÄISET TINGSHA -KELLOT - SYMBOLI- TAI LOHIKÄÄRMEKUVIOINNILLA. Varastossa 3 kappaletta. Tingshakellot ovat nahkaremmin yhdistämät vaskiset kilkuttimet. Niitä kilautetaan yhteen ja ne soivat pitkään. Voit puhdistaa huonetiloja ja ihmisten energiakenttiä niillä. Läpimitta on 59 mm. Alapuolella sanskriittilaisia kirjoituskuvioita, esim. OM, Hung jne. Kellojen päällä on lohikäärmekuviot (ei varastossa tällä hetkellä) ja symbolikuviot. Hinta 31,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). EI VARASTOSSA, KYSY.

Maalaukset

Kati Saarenkylä(copyright) enkelimaalaus
KATI SAARENKYLÄN ENKELIMAALAUS.
Uniikki. Osta seinällesi ihana enkelimaalaus, jonka on rakkaudella tehnyt hyvä taidemaalari Kati Saarenkylä. Taulu on myös mahtava lahja sellaiselle, josta välität paljon. Hinta 150,00 euroa (sisältää alvin ja kehykset, muttei toimituskuluja). Kuvan copyright Kati Saarenkylä - kuvaa ei saa käyttää ilman lupaa.

Pirjo Railan printit

Pirjo Raila: Nu har du fel igen
Esimerkkinä Pirjon printti "Nu har du fel igen". Huom! Joukossa on sekä suomen- että ruotsinkielisiä printtejä.

PIRJO RAILA: PRINTIT

Klikkaa ylläolevaa esimerkkiprinttiä ja pääset uuteen ikkunaan valitsemaan upea printti omalle seinällesi tai annettavaksi lahjaksi. Printit ovat alkuperäisestä työstä otettuja laadukkaita kopioita. Työ on tehty kirjan irrotetulle sivulle maalaamalla. Sivun jokin sana tai pari muodostavat työn nimen. Voit kysellä myös alkuperäistä versiota meiltä. Printtien hinta on 48,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). Linkki aukeaa omaan ikkunaansa.

Kaisu Vastelan valokuvat

Kaisu Vastela: KultakuoriainenKaisu Vastela: Verenpisarat
Ylemmässä kultakuoriaiskuvassa ei ole tekstejä, mutta verenpisarakuvassa on voimalause mukana. Kehykset ovat valkoiset.

KAISU VASTELAN VALOKUVAT

Kaisu Vastela on taitava valokuvaaja. Hän tuottaa monenlaista valokuvaa ihmisten erilaisiin tarpeisiin. Meillä on myynnissä pari hänen upeata otostaan ja niihin kehyksetkin. Hinta on 45,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). Kuvien copyright on Kaisu Vastelan, eikä kuvia saa käyttää ilman lupaa.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kalevan Tähti ulkoa

“Tervetuloa Kalevan Tähteen.”

Yhteystiedot:

  • Kalevan Tähti, Hakali LAPPEENRANTA
  • info (ät) valokoto.com
  • Nettikauppa: nettikauppa (ät) valokoto.com
  • tai: valokotokauppa (ät) gmail.com
  • nollaneljäyksi-430 8625

Kalevan Tähden aukioloajat:

  • Soita meille (mieluiten arkipäivisin) tai ota yhteyttä sähköpostitse!
  • Tuotteisiin voi tulla tutustumaan Hakaliin sopimuksesta.

Sijainti:

  • Sijaintimme on Hakalissa Lappeenrannassa sekä internetissä. Ota yhteyttä ja opastamme sinut perille.

Takaisin ylös

Päivitetty viimeksi: 6.1.2014 Jan Bäckman©

Kirjat ja painotuotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman henkisiä kirjoja, lehtiä sekä postikortteja. Siirry osastolle

Musiikki ja taide

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman rentouttavaa hoitomusiikkia, etnistä musiikkia ja muuta musiikkia cd -levyinä. Täältä löydät myös maalauksia, printtitauluja ja muuta. Tiibetiläinen kulho löytyy täältä sekä muut soittopelit. Siirry osastolle

Tekstiilituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman erilaisia huiveja, kasseja, pusseja, tyynynliinoja jne. Siirry osastolle

Kivituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Täältä voit löytää upeat voimakivet, voimakiviriipukset, vuolukivituotteet, marmorirasiat ja paljon muuta kiviin liittyvää. Siirry osastolle

Puu-, lasi- ja metallituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman puuesineitä kuten rasioita, lasisia sisustustuotteita, metallisia tuotteita. Siirry osastolle

Hoidot ja koulutukset

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Täältä löydät tarjoamiamme energia- ja muita hoitoja sekä koulutuksia. Kalevalainen jäsenkorjaus, reikihoito, energiahoito, numerologiatulkinta, aurahoito, auratulkinta jne. Siirry osastolle

Lisäravinnejauheet ja aromaterapia

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tarvitsetko resveratrolia? Muita lisäravinnejauheita on täällä myös. Lisäksi olemme koonneet hienon valikoiman tehokkaita eteerisiä öljyjä. Siirry osastolle

Maija ja Jan Bäckmanin tuotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tämä on kasvava osasto, josta löydät paljon erilaisia käyttöesineitä, sisustustuotteita ja kaikenlaisia hengentuotteitamme. Mitä kaikkea tänne vielä tuleekaan! Siirry osastolle

Kalevan Tähden nettikauppa

Kuvaa klikkaamalla Kalevan Tähden nettikaupan etusivulle

Kuvan © G. Testore