Lasi-, metalli- ja puutuotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Kalevan Tähden nettikaupassa on myynnissä monia lasi-, metalli- ja puuesineitä, jotka ovat taattuun Kalevan Tähden tyyliin voimallisen energian kyllästämiä.

Tilaa tuotteita sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät alta tai muilta sivuilta.

TILAUS- JA PALAUTELOMAKE

Voit tilata myös lomakkeella, johon syötät yhteystietosi ja muut tarvittavat tiedot sekä tilauksesi. Lomake avautuu eri ikkunaan, joten voit selata nettikaupan sivuja alkuperäisessä ikkunassa. Aina kun löydät haluamasi tuotteen niin voit kopioida sen nimen ja liimata lomakkeen tilauskenttään. Kun olet valmis niin käyt vain painamassa lomakkeen lähetä nappulaa ja tilaus lähtee meille. Mikäli emme kohtuullisen ajan kuluessa reagoi niin ota yhteyttä tavallisella sähköpostilla, sillä lomaketiedot saattavat hävitä välillä matkalla. Voit myös halutessasi lähettää sivukohtaisesti tilauksesi lomakkeella, jolloin saamme sinulta useita tilausviestejä. Ynnäämme viesteistä tilauksesi ja käsittelemme kaikki tilaamasi tuotteet yhtenä tilauksena. Lomakkeella voi lähettää myös palautetta meille halutessasi.

Tästä lomakkeeseen!

Alla olevasta kuvasta klikkaamalla pääset suoraan Nettikaupan aloitussivulle!

Kalevan Tähti nettikauppa

Tilaa myös ihana lahja ystävälle: lahjakortti nettikauppaan tai hoitoihin.

LASITUOTTEET

METALLITUOTTEET

PUISET RASIAT

LASITUOTTEET

Lasisia tuotteita meillä on tällä hetkellä aika vähän, mutta sitäkin hienompia.

Lasinen delfiinikuvio

LASINEN DELFIINIKUVIO. Upea pöytäkoriste, joka on tehty lasertekniikalla. Lasikimpaleeseen on kuvattu kaksi delfiiniä. Hinta 19,04 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja). TARJOUS: 15 EUROA (Voimassa 31.12.2013 asti).

METALLITUOTTEET

Aurinkotuikkuteline

AURINKOTUIKKUTELINE. Upea tuikkuteline, jossa kaksi oranssia tuikkupesää sekä ihana aurinkokuvio. Hinta 14,50 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Hopeiset korvakorut: Ankh ja yksisarvinen

HOPEISET KORVAKORUT: ANKH JA YKSISARVINEN. Sterlinghopeiset korvakorut korvalävistykseen. Hinta 4,63 euroa/pari (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Labyrinttikoru tinaa

LABYRINTTIKORU. Tinainen labyrinttikoru hienossa mustassa rasiassa. Musta tekstiilinauha. Hinta 13,60 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Delfiinit pinssi

DELFIINIPINSSI. Hieno sterlinghopeinen pinssi delfiinikuviolla rintaasi koristamaan. Huom: pinssin hopea on juuri nyt kivasti patinoitunutta, mutta kiillotamme pinssin halutessasi. Hinta 16,00 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

PUUTUOTTEET

Norsu puurasia

NORSU PUURASIA. Upea norsukuvioinen pikku puulaatikko kaikenlaisen pienen tavaran säilytykseen. Rasian kansi on saranalla kiinni alustassa. Rasian koko on n. 10 x 10 cm. Puuaines on arvokkaasti patinoitunut. Hinta 7,00 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Norsu kiiltävä puurasia

KIILTÄVÄ PUURASIA. Upea norsukuvioinen pikku puulaatikko kiiltävällä pinnalla kaikenlaisen pienen tavaran säilytykseen. Rasian kansi on saranalla kiinni alustassa. Rasian koko on n. 10 x 10 cm. Hinta 8,00 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kalevan Tähti ulkoa

“Tervetuloa Kalevan Tähteen.”

Yhteystiedot:

  • Kalevan Tähti, Hakali LAPPEENRANTA
  • info (ät) valokoto.com
  • Nettikauppa: nettikauppa (ät) valokoto.com
  • tai: valokotokauppa (ät) gmail.com
  • nollaneljäyksi-430 8625

Kalevan Tähden aukioloajat:

  • Soita meille (mieluiten arkipäivisin) tai ota yhteyttä sähköpostitse!
  • Tuotteisiin voi tulla tutustumaan Hakaliin sopimuksesta.

Sijainti:

  • Sijaintimme on Hakalissa Lappeenrannassa sekä internetissä. Ota yhteyttä ja opastamme sinut perille.

Takaisin ylös

Päivitetty viimeksi: 1.5.2014 Jan Bäckman©

Kirjat ja painotuotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman henkisiä kirjoja, lehtiä sekä postikortteja. Siirry osastolle

Musiikki ja taide

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman rentouttavaa hoitomusiikkia, etnistä musiikkia ja muuta musiikkia cd -levyinä. Täältä löydät myös maalauksia, printtitauluja ja muuta. Tiibetiläinen kulho löytyy täältä sekä muut soittopelit. Siirry osastolle

Tekstiilituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman erilaisia huiveja, kasseja, pusseja, tyynynliinoja jne. Siirry osastolle

Kivituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Täältä voit löytää upeat voimakivet, voimakiviriipukset, vuolukivituotteet, marmorirasiat ja paljon muuta kiviin liittyvää. Siirry osastolle

Puu-, lasi- ja metallituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman puuesineitä kuten rasioita, lasisia sisustustuotteita, metallisia tuotteita. Siirry osastolle

Hoidot ja koulutukset

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Täältä löydät tarjoamiamme energia- ja muita hoitoja sekä koulutuksia. Kalevalainen jäsenkorjaus, reikihoito, energiahoito, numerologiatulkinta, aurahoito, auratulkinta jne. Siirry osastolle

Lisäravinnejauheet ja aromaterapia

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tarvitsetko resveratrolia? Muita lisäravinnejauheita on täällä myös. Lisäksi olemme koonneet hienon valikoiman tehokkaita eteerisiä öljyjä. Siirry osastolle

Maija ja Jan Bäckmanin tuotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tämä on kasvava osasto, josta löydät paljon erilaisia käyttöesineitä, sisustustuotteita ja kaikenlaisia hengentuotteitamme. Mitä kaikkea tänne vielä tuleekaan! Siirry osastolle

Kalevan Tähden nettikauppa

Kuvaa klikkaamalla Kalevan Tähden nettikaupan etusivulle

Kuvan © G. Testore