Kivituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Kalevan Tähden nettikaupasta löydät voimalliset kivituotteet. Olemme koonneet tälle osastolle voimakiviä, vuolukivituotteita ja muuta kivestä valmistettua. Kaikki kivituotteet on ladattu Kalevan Tähden voimalla (kuten kuvista näkyykin).

Tilaa tuotteita sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät alta tai muilta sivuilta.

TILAUS- JA PALAUTELOMAKE

Voit tilata myös lomakkeella, johon syötät yhteystietosi ja muut tarvittavat tiedot sekä tilauksesi. Lomake avautuu eri ikkunaan, joten voit selata nettikaupan sivuja alkuperäisessä ikkunassa. Aina kun löydät haluamasi tuotteen niin voit kopioida sen nimen ja liimata lomakkeen tilauskenttään. Kun olet valmis niin käyt vain painamassa lomakkeen lähetä nappulaa ja tilaus lähtee meille. Mikäli emme kohtuullisen ajan kuluessa reagoi niin ota yhteyttä tavallisella sähköpostilla, sillä lomaketiedot saattavat hävitä välillä matkalla. Voit myös halutessasi lähettää sivukohtaisesti tilauksesi lomakkeella, jolloin saamme sinulta useita tilausviestejä. Ynnäämme viesteistä tilauksesi ja käsittelemme kaikki tilaamasi tuotteet yhtenä tilauksena. Lomakkeella voi lähettää myös palautetta meille halutessasi.

Tästä lomakkeeseen!

Alla olevasta kuvasta klikkaamalla pääset suoraan Nettikaupan aloitussivulle!

Kalevan Tähti nettikauppa

Tilaa myös ihana lahja ystävälle: lahjakortti nettikauppaan tai hoitoihin.

VOIMAKIVET JA VOIMAKIVIRIIPUKSET

KIVIKORUT JA MUUT KIVIRIIPUKSET

KIVISET RASIAT

KIVISET KYNTTILÄNJALAT (MYÖS SUOLAKIVISET) JA MUUT TULIVÄLINEETVOIMAKIVET JA VOIMAKIVIRIIPUKSET

HUOMIO! Ostaessasi vähintään 10 voimakiveä, saat hintaetua tai kiviä kaupanpäälle. Hintaetu tai kaupanpäällismäärä riippuu siitä paljonko kiviä ostat. Muistuta tarjouksesta!

Shiva lingham pieninShiva lingham iso aShiva lingham iso b

SHIVA LINGHAM. Upea maadoittava luonnonmuovaama jokikivi. Valitse kuvasta minkä yksilön haluaisit. Käytä vaikka kuumakivenä tai ihan muuten sopivassa paikassa maadoittamassa. Hinta M+ 6-8 cm (vasemmalla ylhäällä) 12 euroa, L+ >10 cm (kaksi muuta) 22 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja). Ostahan kaikki kolme, saat ne ilman postikuluja! Pakkauta mukaan muutakin, niin ilman postikuluja tulevat!

Ametisti

AMETISTI. Rauha, viisaus ja rohkeus. Intuitiiviset unet. Motivaatio. Sisältöä elämään. Vapauttaa fyysistä, emotionaalista ja psykologista kipua. Vapauttaa stressiä ja helpottaa päänsärkyä ja tunnereaktioita. Hoitaa eritoten kolmatta silmää. Rumpuhiottu. Kokoluokka 20-30 mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Hematiitti

HEMATIITTI. Vakauden kivi. Tuo uskallusta, arvovaltaa ja tahdonvoimaa. Kiistatilanteissa myönteinen vaikutus. Emme pelkää takaiskuja vaan pidämme niitä myönteisinä askeleina kohti tärkeintä tavoitetta. Meditoidessa ankkuroi loistavasti. Suojaava mutta melko viileä, vakava ja neutraali energioiltaan. (lähde: Marianne Aalto - Kivet kertovat). Rumpuhiottu. Kokoluokka 20-30 mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Kalsedoni

KALSEDONI ELI PITSIAKAATTI. Pehmeä ja rauhoittava korkea värähtely. Selväkuuloa ja -tuntoa vahvistava. Rauhoittaa ja pehmentää unta. Kurkkuchakra. (lähde: Marianne Aalto - Kivet kertovat). Rumpuhiottu. Kokoluokka 20-30 mm. Hinta 4,50 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Karneoli, pienet

KARNEOLI, PIENET. Luovuuden kivi. Lämmin, turvallinen ja hehkuva. Tuo mieleen syysruskan. Tuo omimman itsensä lähelle. Olemme läsnä hetkessä onnellisena. Auttaa erillisyyden ja syrjäytymisen tunteisiin sosiaalisissa tilanteissa. Lisää ihmisen viehätysvoimaa ja elämän luontaiseen rytmiin antautumista. Lapsenomaisuus ja leikillisyys. Voimme voittaa ujoutemme ja estoisuutemme. (lähde: Marianne Aalto - Kivet kertovat). Rumpuhiottu. Kokoluokka 8-20 mm. Hinta 1,01 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja). 6 eurolla 15 kpl (muistuta tarjouksesta)! TARJOUS: PUOLEEN HINTAAN! (TARJOUS VOIMASSA 31.12.2013 ASTI)

Karneoli, isot

KARNEOLI, ISOT. Ks. edellinen. Rumpuhiottu. Kokoluokka 20-30 mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Kuukivi

KUUKIVI. Vahvistaa naisellisuutta ja henkisiä kykyjä ja auttaa sen myötä naisellisiin vaivoihin kuten kuukautisiin ja mielialan vaihteluihin. Lievittää kipua ja tasapainottaa mieltä. Rumpuhiottu. Kokoluokka10-40 mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja). Kerro tilatessasi miellyttääkö mieluummin punertava vai harmahtava värimuoto - jos mahdollista niin pakettiin valikoituu haluamasi. TARJOUS: PUOLEEN HINTAAN! (TARJOUS VOIMASSA 31.12.2013 ASTI)

Lapis lazuli pienet

Lapis lazuli keskikoko

Lapis lazuli pienet

LAPIS LAZULI. Niille, jotka haluavat kehittää kolmatta silmäänsä siinä on juuri oikea ultramariinin sävy sekä pyriittipilkut. Visionäärin kivi. Rauhoittava ja harkitseva kumppani. Inspiroi ilman liiallista terävyyttä. Meditaatiossa loistelias. (lähde: Marianne Aalto - Kivet kertovat). Rumpuhiottu. Hinta 1-2 cm 7,00 euroa, 2-3 cm 10,00 euroa ja 3-4 cm 15,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja). OSTA NYT VÄHINTÄÄN 3 LAPIS LAZULIA, NIIN LASKEMME TOIMITUSKULUJA JOPA 0 EUROON!

Rhodoniitti

RHODONIITTI. Auttaa jos ei ole varma tunteistaan. Avaa sydäntä. Suojaa liian voimakkailta värähtelyiltä. Äitienergia. Suojaa pahoilta unilta. Maadoittaa mangaanipitoisuutensa ansiosta. (Lähde: Marianne Aalto - Kivet kertovat). Kokoluokka 20-30 mm. Hinta 4,50 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Ruusukvartsi

RUUSUKVARTSI. Rakkauden kivi. Sydänchakran kivi, jolla pääsee hyvin yhteyteen oman sydänenergiansa kanssa. Ei alemmuudentunnetta, tarpeetonta ylimielisyyttä, itsepetoksia tai riippuvuutta. Vahvistaa uskoa välittämiseen ja empatiaan. Tuo lisää rakkautta elämään. Universaali rakkaus. (lähde: Marianne Aalto - Kivet kertovat). Kokoluokka 20-30 mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Savukvartsi

SAVUKVARTSI. Rohkeuden kivi. Mitä tummempi sitä syvemmälle alitajuntaan se vaikuttaa. Tuo rohkeutta kohdata vaikeita asioita. Antaa lisäpotkua omiin maskuliinisiin energioihin. Helpottaa aloitteiden ja päätösten tekemistä. Vähentää pelkoja ja voimistaa omaa persoonaa. (lähde: Marianne Aalto - Kivet kertovat). Kokoluokka20-30(-40) mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Sitriini

SITRIINI. Ilon kivi. Kokonaisvaltainen vaikutus. Energisoiva. Hyväksi väsyneelle mielelle ja uupuneelle keholle. Tuo ajatukseen selkeyttä. Pitää hereillä silloin kun siihen on tarve. Mielen virkistyminen. Muistuttaa siitä, että haastellisten aikojenkin jälkeen aurinko taas paistaa ja tuo luottamusta siihen. (lähde: Marianne Aalto - Kivet kertovat). Kokoluokka 10-30 mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja). TARJOUS: PUOLEEN HINTAAN(TARJOUS VOIMASSA 31.12.2013 ASTI)

Sodaliitti

SODALIITTI. Viisaus ja itsetietoisuus. Vähentää hermostuneisuutta. Henkiset kyvyt. Rationaalinen ajattelu. Puhdistaa. Kokoluokka 20-30 mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Tiikerinsilmä

TIIKERINSILMÄ. Tiikerinsilmä on fyysinen suojelija, ja auttaa saavuttamaan kirkkauden. Kivi lisää myös itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Hyvä työasioille. Maadoittava. Kokoluokka 20-40 mm. Hinta 3,00 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja).

Onnenkivet

ONNENKIVET. Kivivalikoimassa sekalainen seurakunta ihania pieniä kiviä, joita voit sijoitella sopiviin paikkoihin tai kantaa mukanasi. Valitse tai valituta kasasta "sattumanvarainen" onnenkivi päivällesi tai jatkuvaan käyttöön. Hinta 0,50 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja). Osta useampia niin kappalehinta pienentyy.

Chakrakivipussit

CHAKRAKIVIPUSSIT. Olemme keränneet ihanaan organzapussukkaan neljälle alimmalle chakralle soveltuvat hoitokivet ja toiseen kolmelle ylimmälle chakralle. Alimpien chakrojen pussukkaan on kerätty neljä kiveä jokaiselle alemmista chakroistamme; juurichakralle hematiitti, sakraalichakralle karneoli, solarille sitriini ja sydänchakralle ruusukvartsi. Vastaava ylimpien chakrojen pussi sisältää kurkulle kalsedoni, 3. silmälle sodaliitti ja kruunulle ametisti.

Maadoitu koko olemukseesi maadoittamalla ja hoitamalla näitä tärkeitä chakrojasi. Hinnat: Alimmat chkrat; 8,00 euroa ja ylimmät 10,00 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja). Huom! Kivet yksittäin myytyinä n. 2,22-3,85€ kappale. Kivet on pussitettu sopiviin pusseihin, mutta saatavana myös halusi mukaan eri värisissä pussukoissa (ruusu, pinkki, valkoinen, aqua, violetti ja pink champagne). Tämä on halpa, sillä isossa kivikaupassa vastaava sarja maksaisi 12,00€ (jos riittääkään)! Eri hintaan voit tilata pussukaksi purppuraisen samettipussin (2,60 euroa).

Voimakiviriipus ametistiVoimakiviriipus sodaliittiVoimakiviriipus jadeVoimakiviriipus vuorikideVoimakiviriipus ruusukvartsi

VOIMAKIVIRIIPUKSET.

 • Ametisti: rauha, viisaus ja rohkeus. Intuitiiviset unet. Motivaatio. Sisältöä elämään. Vapauttaa fyysistä, emotionaalista ja psykologista kipua. Vapauttaa stressiä ja helpottaa päänsärkyä ja tunnereaktioita. Hoitaa eritoten kolmatta silmää.
 • Sodaliitti: Viisaus ja itsetietoisuus. Vähentää hermostuneisuutta. Henkiset kyvyt. Rationaalinen ajattelu. Puhdistaa elektromagneettista saastetta ja rauhoittaa paniikkireaktioissa. Hoitaa kurkkua, metaboliaa ja kalsiumaineenvaihduntaa. Hoitaa eritoten kurkkuchakraa.
 • Jade: Ystävyys, lojaalisuus ja onnekkuus. Pitkäikäisyys. Puhtaus ja tyyneys. Auttaa munuaisvaivoissa. Lonkat ja hedelmällisyys. Houkuttaa rakkautta, hyvää terveyttä ja rahaa. Hoitaa eritoten solar pleksus chakraa.
 • Vuorikide: Astraaliprojektiot, psyykkiset toiminnat. Hoitaa kaikkia tilanteita. Meditaatio. Voimistaa Valon voimia ja energiaa. Auttaa ennustamisessa. Hoitaa eritoten kruunuchakraa.
 • Ruusukvartsi: Uskollisuus ja anteeksianto. Onnellisuus. Anteeksianto itsellekin. Mielikuvitus ja älykkyys. Auttaa keski-iän kriiseissä. Huimaus ja migreeni. Rauhoittaa ja vapauttaa. Lisää sietokykyä ja itseluottamusta. Hoitaa eritoten sydänchakraa. Hinta 8,00 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja). Osta useampi niin kappalehinta pienentyy.

KIVIKORUT JA MUUT KIVIRIIPUKSET

Karneolirukoushelmet, pienemmätLumikvartsirukoushelmet, isommatLumikvartsirukoushelmet, pienemmät

VOIMAKIVIRUKOUSHELMET - Kerrassaan kaunis kivihelmikoru, jota voi käyttää rukoushelmiperiaatteella tai ihan vain upeana koruna. Todella rinnan jäitä liuottava kokonaisuus. Voi kieputtaa myös ranteeseen tms. Saatavana isommat ja pienemmät lumikvartsiset sekä pienemmät karneoliset. Pienemmän mallin hinta on 20 euroa ja isomman 25 euroa (hinta sisältää alvin, mutta ei toimituskuluja). 0STA NYT JA SAAT PIENEMMÄT 15 EUROLLA JA ISOMMAT 20 EUROLLA (HINTA SISÄLTÄÄ ALVIN, MUTTEI TOIMITUSKULUJA JA TARJOUS ON VOIMASSA 31.12.2013).

Ismo Vuorela: AnkhIsmo Vuorela: Spiraalikuvio

Ankh: riipus, jossa litteä kivi kullanvärisellä Ankh -kuviolla

Spiraalikuvio: riipus, jossa litteä kivi kullanvärisellä spiraalikuviolla

Ismo Vuorela: kiviriipuksetIsmo Vuorela: kiviriipukset

Tähtikuvio: riipus, jossa litteä kivi kullanvärisellä tähtikuviolla

Punakuvio: riipus, jossa litteä kivi punaviiruisella kuviolla

Ismo Vuorela: kiviriipuksetIsmo Vuorela: kiviriipukset

Luolahirvi: riipus, jossa litteä kivi punaisella luolamaalaushirvellä

Luolamaalaus: riipus, jossa litteä kivi punaisella luolamaalauksella

Ismo Vuorela: kiviriipuksetIsmo Vuorela: kiviriipukset

Temppeliritari: riipus, jossa temppeliritaritunnus kaiverrettuna pyöreään kiveen

Valkokallo: riipus, jossa pääkallo kaiverrettu valkoiseen kiveen

Ismo Vuorela: kiviriipuksetIsmo Vuorela: kiviriipukset

Mustakallo: riipus, jossa kaiverrettu puolet mustasta pääkallosta

UFO-mies: riipus, jossa kaiverrettuna musta UFO-miehen naama

KIVIRIIPUKSET KAIVERRETUILLA TAI MAALATUILLA KUVIOILLA. Ismo Vuorela on kaivertanut ja tehnyt nämä hienot työt. Näissä on energiaa. Kuusi ylintä riipusta ovat maalatuilla kuvioilla ja neljä alinta kaiverrettuja. Hinta on 16,00 euroa maalatut ja 19,00 euroa kaiverretut (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Kännykkäkoru

KÄNNYKKÄKORU. Nauhassa ametisti-ja vuorikidesiruja sekä tinainen keijuhahmo suojaamassa kännykkäsäteilyltä ja koristamassa puhelintasi. Hinta on 5 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Intialaiset Lapis lazuli helmetIntialainen Lapis lazuli kaulakoru

LAPIS LAZULI KAULAKORUT INTIASTA. Hienot korut kaulaan. Lapis lazuli hellii ja hieroo kolmatta silmää ja avaa näkökykyäsi. Hinta: helmet 40,00 euroa ja riipus 35,00 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja). OSTA NYT JA SAAT NE 35 JA 30 EUROLLA (SIS. ALVIN, MUTTEI TOIMITUSKULUJA JA ON VOIMASSA 31.12.2013 ASTI).

Intialaiset turkoosihelmetIntialainen turkoosikaulakoru

TURKOOSISET KAULAKORUT INTIASTA. Hienot korut kaulaan. Turkoosi hoitaa kurkkuasi ja antaa sinulle kyvyn puhua todellisen totuutesi. Hinta: helmet 75,00 euroa ja laattakoru 60,00 euroa (hinta sisältää alvin, muttei toimituskuluja). OSTA NYT JA SAAT NE 70 JA 55 EUROLLA (SIS. ALVIN, MUTTEI TOIMITUSKULUJA JA ON VOIMASSA 31.12.2013 ASTI).

Kuukivisirukiviranneke

KUUKIVI SIRUKIVIRANNEKE. Hieno Intian kuukivinen sirukivistä tehty ranneke. Kuukivi vapauttaa intuitiota ja on pehmeän feminiininen hoitokivi. Hinta on 2,70 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). TARJOUS: 6 KPL 10 EUROA. (TARJOUS VOIMASSA 31.12.2013 ASTI)

AMATSONIITTI SIRUKIVIKAULAKORU. Upea vihreänvärinen kaulakoru (ei kuvaa). Hinta on 8,50 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). TARJOUS: VIIMEINEN KAPPALE 7,50 EUROA (TARJOUS VOIMASSA 31.12.2013 ASTI)

KELTAKVARTSI PALLOHEILURI. Ei kuvaa. Hienot palloheilurit auttamaan löytämään vastauksia. Keltakvartsin on valikoimaamme valinnut auratietäjä Maija, joka valitsi itselleenkin tällaisen henkilökohtaiseksi välineekseen. Hinta on 15,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). EI VARASTOSSA, KYSY!

KIVISET RASIAT

Pentaakkeli marmorikorurasia

MARMORIKORURASIAT: PENTAAKKELI. Hommaa nyt itsellesi todella upeat puitteet säilyttää korujasi ja vaikka voimakiviäsi. Valikoimassamme upeat kiviset rasiat, jotka upeasti lataavat pienet voimaesineesi mahtavalla energialla. Koko 15x10x4 cm. Hinta on 27,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

OM vuolukivikorurasia

VUOLUKIVISET (SOAPSTONE) KORURASIAT: OM. Hieno pienet korurasiat erilaisilla voimakuvioilla: OM-aihe sekä eläinaihe. Saatavilla OM, norsu, lisko ja delfiini. Koko 10x8x5 cm. Huomaa, että OM-rasioissa sävyero (ks. kuva). Hinta on 15,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). TARJOUS: 10 EUROA (TARJOUS VOIMASSA 31.12.2013 ASTI)

OM marmori-vuolukivialusta

VUOLUKIVINEN MUSTA OM-ALUSTA. Tässä upea alusta esimerkiksi kylpyhuoneeseen saippualle tai vaikka tuikkukynttilöille (muista paloturvallisuus). Puhdistaa kodin energioita. Hinta on 10,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

KIVISET KYNTTILÄNJALAT (MYÖS SUOLAKIVISET) JA MUUT TULIVÄLINEET

Suolakivinen tuikkukynttilänjalka

SUOLAKIVINEN TUIKKUKYNTTILÄNJALKA. Kodin voimaa ja puhtautta lisäävä suolakivinen tuikkujalka. (muista paloturvallisuus). Puhdistavat kodin energioita. Huomaa koko- ja muotoero (valitse omasi). Suolakivi raikastaa huoneen hengitysilmaa tuikun palaessa. Hinta on 8,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja).

Kuutionmuotoinen tuoksulyhty

TUOKSULYHTY. Aromaterapia. Tässä pieni tuoksulyhty, jonka avulla voi levittää huoneeseen ihanaa puhdistavaa eteeristen öljyjen tuoksua. Tuikkukynttilän avulla kuumennetaan astian vesi, jossa on pari tippaa eteeristä öljyä. Aromit leviävät huoneeseen. Käytettävä palamatonta alustaa. Hinta on 8,51 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). TARJOUS: 5 euroa, voimassa 31.12.2013 asti.

Spiraalisuitsukepidike

SUITSUKEPIDIKE: KAKSOISSPIRAALIKUVIO. Suitsukkeidenpolttajille hienot pidikkeet. Kuvassa olevassa pidikkeessä kaksoisspiraalikuvio. Hinta on 3,02 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). TARJOUS; kaksi vitosella (tarjous voimassa 31.12.2013 asti).

Kovera suitsukepidike

SUITSUKEPIDIKE: KOVERA. Suitsukkeidenpolttajille hienot pidikkeet. Kuvassa olevassa pidikkeessä kovera muotoilu. Hinta on 2,00 euroa (sisältää alvin, muttei toimituskuluja). TARJOUS; 0,50 EUROLLA MUUN KAUPAN YHTEYDESSÄ (tarjous voimassa 31.12.2013 asti).

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kalevan Tähti ulkoa

“Tervetuloa Kalevan Tähteen.”

Yhteystiedot:

 • Kalevan Tähti, Hakali LAPPEENRANTA
 • info (ät) valokoto.com
 • Nettikauppa: nettikauppa (ät) valokoto.com
 • tai: valokotokauppa (ät) gmail.com
 • nollaneljäyksi-430 8625

Kalevan Tähden aukioloajat:

 • Soita meille (mieluiten arkipäivisin) tai ota yhteyttä sähköpostitse!
 • Tuotteisiin voi tulla tutustumaan Hakaliin sopimuksesta.

Sijainti:

 • Sijaintimme on Hakalissa Lappeenrannassa sekä internetissä. Ota yhteyttä ja opastamme sinut perille.

Takaisin ylös

Päivitetty viimeksi: 1.5.2014 Jan Bäckman©

Kirjat ja painotuotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman henkisiä kirjoja, lehtiä sekä postikortteja. Siirry osastolle

Musiikki ja taide

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman rentouttavaa hoitomusiikkia, etnistä musiikkia ja muuta musiikkia cd -levyinä. Täältä löydät myös maalauksia, printtitauluja ja muuta. Tiibetiläinen kulho löytyy täältä sekä muut soittopelit. Siirry osastolle

Tekstiilituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman erilaisia huiveja, kasseja, pusseja, tyynynliinoja jne. Siirry osastolle

Kivituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Täältä voit löytää upeat voimakivet, voimakiviriipukset, vuolukivituotteet, marmorirasiat ja paljon muuta kiviin liittyvää. Siirry osastolle

Puu-, lasi- ja metallituotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tänne olemme keränneet valikoiman puuesineitä kuten rasioita, lasisia sisustustuotteita, metallisia tuotteita. Siirry osastolle

Hoidot ja koulutukset

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Täältä löydät tarjoamiamme energia- ja muita hoitoja sekä koulutuksia. Kalevalainen jäsenkorjaus, reikihoito, energiahoito, numerologiatulkinta, aurahoito, auratulkinta jne. Siirry osastolle

Lisäravinnejauheet ja aromaterapia

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tarvitsetko resveratrolia? Muita lisäravinnejauheita on täällä myös. Lisäksi olemme koonneet hienon valikoiman tehokkaita eteerisiä öljyjä. Siirry osastolle

Maija ja Jan Bäckmanin tuotteet

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Tämä on kasvava osasto, josta löydät paljon erilaisia käyttöesineitä, sisustustuotteita ja kaikenlaisia hengentuotteitamme. Mitä kaikkea tänne vielä tuleekaan! Siirry osastolle

Kalevan Tähden nettikauppa

Kuvaa klikkaamalla Kalevan Tähden nettikaupan etusivulle

Kuvan © G. Testore